About me

Korte informatie over mij

 

Mijn naam is Linda van Impelen. Op acht augustus in 1985 ben ik geboren in het zuiden van het land, Brabant! Skien is vanaf jongs af aan een passie van me. Ik ging samen met mijn familie vanaf mijn zesde altijd skien. Wat mij betreft kon het allemaal niet snel genoeg gaan. Zo deden mijn broer en ik ook altijd wedstrijdje. Op dat moment nooit kunnen denken dat ik ooit ook 'echte wedstrijden' zou gaan skien.

In 2009 heb ik een ernstig auto ongeval gehad tijdens mijn stage in Australie. Ik heb gestudeerd aan de HTRO, te Deventer. Hier moest ik verplicht een half jaar stage lopen in het buitenland. Wat, in mijn geval, helemaal niet erg was. Want naast het skien is ook reizen een passie van me. En daarnaast had ik ook al een half jaar op Mallorca stage gelopen. Ik was er dus van overtuigd dat Australie dan ook wel zou gaan lukken.

Nu verliep mijn avontuur in Australie alleen wat anders, en hield ik hier een dwarsleasie aan over. In het revalidatiecentrum ben ik opzoek gegaan naar voorbeelden; mensen die hetzelfde hadden meegemaakt als mij. Ook een dwarsleasie hadden opgelopen. En hierna nog steeds alles uit het leven haalden. En deze zijn er! Nog steeds wakeboarden, skien, kanoen, fietsen,....... Eigenlijk is alles nog mogelijk alleen aangepast. Prima! Niets mis mee! Let's do this!

Nieuwe droom

 

Nu heb ik dan ook sinds het ongeluk een nieuwe droom. Ik wil naar de paralympische spelen in Zuid-Korea! En ik wil hier (het aller, allerliefst) goud halen met zit-skien! Fingers crossed;) Ik zal er in ieder geval alles aan doen om mijn doel te behalen! Alles!

 

 

 

scroll down to get to know more about

linda

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors