Blog

De eerste slalom wedstrijden, check!

Zo, het seizoen is weer begonnen! De eerste slalom wedstrijden zijn weer achter de rug. In ons eigen platte landje is de start gemaakt van het nieuwe seizoen, 2016/2017.  De eerste dagen waren Ipcas races, aan deze wedstrijden mag iedereen deelnemen. Voor mij verliepen deze dagen helaas niet helemaal zoals gewenst….

De eerste dag geëindigd op een 4e plek.  En de dag erna vloog ik er helaas al na de eerste run uit :(

De 2 dagen die nog volgden waren Europa cup wedstrijden. Deze eerste dag verliep goed en eindigde ik op een 2e plek. De laatste dag ging ook goed. Ten eerste had ik deze dag mentale steun van vrienden en familie;) Daarnaast skiede ik de eerste run de snelste tijd! Wat top was, maar er moesten natuurlijk nog 2 runs uit geskied worden. De top 4 zat ook nog eens allemaal in dezelfde seconde. Dus een spannende race werd het sowieso.

De 2e run moest ik helaas wat tijd inleveren, waardoor ik doorschoof naar een 2e plek. De derde run dan maar weer alles geven om hopelijk toch nog als 2e te eindigen. Volle bak ging ik. Volle bak op mijn gezicht…. Helaas. But it is all in the game.

Toch een goed gevoel overgehouden aan de laatste dag. Want de eerste 2 runs waren prima! Over een week gaan we weer door naar Pitztal, Oostenrijk! Zin in!!!

Keep you posted! :)

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors