Blog

Europa Cup overall!!

Hoppa!! In the pocket! Zo, mijn seizoen is goed afgesloten. Afgelopen maand waren mijn laatste wedstrijden van dit seizoen. De Europa cup finals waren in Zwitserland, Obersaxen. Hier hadden we nog een reuzenslalom geskied, waar ik als tweede ben geëindigd. Maarrr..... het Europa circuit dus als nummer 1 afgesloten! Wie had dat, aan het begin van het seizoen, kunnen denken! Ik niet, in ieder geval.

Vakantie zit er helaas nog niet in. Vanaf het moment dat we weer in Nederland waren, zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen volop in gang gezet! Niets stil zitten, gewoon 5 dagen in de week, 2 keer per dag, sporten in het Nationaal trainingscentrum Papendal! Hoppa! Volgend seizoen wordt een spannend seizoen, en hier moeten we klaar voor zijn. Een plaatsing voor de paralympische spelen in Zuid-Korea het eindstation! Let's do this!

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors