Blog

Handbike battle 2016

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik had er nog niets over op mijn blog geschreven. Misschien was dit ook met een rede.... De HBB van 2016 was dan ook niet helemaal volgens plan verlopen. Helaas:( 

Ik had me er op verheugd om met mijn nieuwe bikie de berg weer te beklimmen. Maar deze nieuwe bike heeft roet in het eten gegooid. Ik kan in details treden, maar das wat saai. Dus hierbij de korte versie;) Door het ontbreken van genoeg stabieliteit heb ik een buikband nodig bij mijn kneesit. Met deze buikband kon ik in Nederland prima vooruit. Maar doordat het in Oostenrijk bijna alleen maar klimmen is, was de hoek waarin ik fietste ineens heel anders (wat logisch is, maar waar ik in Nl maar korte stukjes steeds op kon oefenen). Met gevolg dat ik continu in mijn band hing. En hierdoor dus onvoldoende adem kreeg. Dus... das nie lekker als je moet fietsen;) 

Wel was het weer een fantastische week met een top team en ofcourse mijn buddy (joosje)! En Anne ook een beetje dit jaar;) Roessingh riders hadden er weer alles uit gehaald wat erin zat. Volgend jaar ben ik er zelf helaas niet meer bij. Maar ik ga ze zeker weer aanmoedigen!! 

 

HBB

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors