Blog

Hello from the other side

Afgelopen weken was het zover. Voor het eerst sinds het ongeluk in 2009, waar mijn zitski carrière is ontstaan;), was ik weer aan de andere kant van de wereld. Dit keer om te trainen in voorbereiding voor de paralympische spelen in maart. Welke met de dag dichterbij komen.

Jezus, voor het eerst weer aan de andere kant van de weg rijden. Ik schrok er toch wel een beetje van. Maar gelukkig werd ik snel genoeg afgeleid door de prachtige omgeving. Ik kan me nog herinneren, van mijn tijd in Australië, dat ik veel mensen had ontmoet die ook in New zealand waren geweest. En dat iedereen het zo’n mooi land vond. Blij dat ik dit nu met eigen ogen kon bewonderen. Want ze hadden gelijk. Wat een mooi en relax land.

Ook de trainingen gingen super. Heel gaaf om nog in het donker de berg omhoog te rijden. Om vanaf boven op de berg de zon te zien opkomen. Dit kamp was vooral gericht op de technische disciplines; slalom en reuzenslalom. 

Slalom was alweer enige tijd geleden. En blijft voor mij altijd het lastigst. Maar het waren goede trainingsdagen. Zowel de slalom als de reuzenslalom waren weer super om te doen. Het blijven verbeteren van mijn techniek blijft een leuke en leerzame uitdaging.

Over een week mag ik alweer naar de sneeuw voor het volgende technische blok. Hiervoor gaan we richting Saas-Fee, Zwitserland. Niet slecht; vanuit New Zealand naar het Zwitserse leven;)

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors