Blog

Het race seizoen is van start!

Jeahh!! Afgelopen week was het zover. Een heel belangrijk seizoen is van start gegaan! De races begonnen in ons eigen platte landje :)

Landgraaf was het toneel van de eerste slalom wedstrijden van het seizoen. Deze waren goed van start gegaan voor mij! De eerste twee dagen 2x de eerste tijd kunnen neerzetten. De 2 dagen daarna stonden in het teken van de Europacup wedstrijden. Helaas in de tweede run van de eerste ec wedstrijd een foutje gemaakt waardoor ik deze dag buiten de prijzen viel. Maar, mede dankzij een aantal speciale supporters, de laatste dag weer af kunnen sluiten met goud! Helaas waren er veel dames waar ik normaal mee battle niet afgereisd naar Landgraaf. Dus een beetje vertekend beeld is het wel. Maar deze ga ik zeker in de komende maanden tegen komen. En met een goed begin kunnen we vol goede moed aan de rest van het seizoen bouwen! Super bijzonder was het ook dat mijn oma, van bijna (dec) 90 jaar, langs de zijlijn stond. Vanwege haar leeftijd kan ze er niet bij zijn in Zuid-Korea. Dus dan maar aan het begin van het seizoen in landgraaf! De kop is eraf! Laat het seizoen maar beginnen! Ik ben er klaar voor!!  

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors