Blog

Kick off the new season, Landgraaf!

Oké nu gaat het toch echt beginnen hoor! Het seizoen 2015/2016 is dan toch echt van start gegaan!

En wat een start, jezus. We begonnen deze week met 2 IPCAS races, gevolgd door twee Europa cup wedstrijden. De IPCAS races waren echt een catastrofe! 2 dagen de eerste runs eruit gevlogen. Nou dat begint dus lekker. In principe voelde de runs niet eens zo heel slecht aan, maar ja, daar heb je niets aan als je dan toch een paal mist of verkeerd skiet. Het enige wat ik me dan ook voor kon houden was; HET KOMT GOED!

En alsof de goden mijn mantra gehoord hadden, kwam het dus ook goed. De eerste EC wedstrijd was een stuk beter gestart. Vooral de eerste run was een toppertje. De andere twee runs gingen weer iets minder. Maar toch mooi een derde plaatst veroverd. Wat dan ook niet heel moeilijk is in een deelnemers veld van 4 meiden, maar het gaat me vooral om de tijd. Deze was namelijk redelijk in de buurt van de eerste twee dames. En ik kan je zeggen die eerste twee dames kunnen wel wat. Dus dat was wel een resultaat om tevreden over te zijn.

De tweede dag EC verliep eigenlijk hetzelfde, alleen was hier de derde run het beste. En waren de eerste twee wat minder. Maar ook deze dag als derde geëindigd en met een aardige tijd. Al met al dus een start waar ik best tevreden over kan zijn. En dan nu maar op naar de wedstrijden in de echte bergen!

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors