Blog

Mijn eerste Worldcup wedstrijden!!

Yes, eindelijk is het zover!! Mijn eerste WC wedstrijde ever! Super benieuwd hoe de rest van de meiden zijn. Ik ken er natuurlijk al een aantal door de Europa cup wedstrijden. Maar zo zijn Japan en Amerika bij deze wedstrijden ook aanwezig! Dus ff flink in de handen tuffen en gas geven.

Nou dat was nodig! In Slovenie gingen de wedstrijden echt lekker. Had bij beide disiplines (slalom en reuzenslalom) een goed gevoel. Helaas vloog ik er wel bij beide wedstrijden uit, maar hey, that's part off the game. Het zijn helaas geen voetbal of hockeywedstrijden, waarbij je met knokken nog terug kan komen. Nope, 1 fout en je ligt eruit! Op naar de volgende wedstrijden dan maar.

Deze wedstrijden waren in Tarvisio! Reuzenslalom ging goed! Beide runs uitgeskied en ook nog 4e geworden:) Wel met behoorlijk wat achterstand op de top drie maar de aansluiting is er! En daar gaan we mee verder! Zorgen dat ik de positieve punten hieruit haal en uitbreid in de volgende wedstrijden! Ik heb er nu al zin in!!

p.s; slalom, need to work on that one!;)

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors