Blog

Papendal en Kaunertal

Zo...... Jullie denken vast dat we aan het chillen zijn allle dagen. Maar nee hoor, niets is minder waar. We zijn iedere dag kei hard aan het zweten op Papendal! Man, oh man, 2 keer per dag sporten, in de ochtend en middag. En daarna om half 10 uitgeput in bed crashen. Dat is hoe mijn dagen in de zomer er ongeveer uit zien. Misha (mijn vriend) klaagt af en toe al over de bedtijden. Volgens hem zijn ze in het bejaardenhuis namelijk veel later in bed;) 

Oke genoeg geklaagd, want ik mag niet klagen. Dus over 2 weken op het handbikeie. Hop, de berg op! Dat wordt weer brullen al ben ik er voor aankomend jaar wel wat geruster op dan de afgelopen 3 jaar;) Maar ben benieuwd naar de weer condities, en toch uiteindelijk de dag zelf weer. Eerst maar weer trainen.... Tussen de skitrainingen door, staat mijn handbikie namelijk trouw op me te wachten;)....

handbike

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors