Blog

testing my new ride

Yeah! Eindelijk was het dan zover. In samenwerking met Roessingh Revalidatie Techniek Enschede, heb ik een nieuw kuipje mogen maken. Deze is helemaal op maat gemaakt en past dus precies. Waar ik in mijn vorige kuip nog wel eens teveel ruimte had, zit deze als gegoten en heb ik meer contact met de sneeuw. Wat dan ook even wennen was. De eerste dagen was het vooral kijken wat er niet goed zat, en wat nog waat aanpassing nodig had. Maar daarna konden we los. Het voelde steeds beter, helaas zat alleen het weer de eerste dagen niet mee.

Maar ook de zon liet zich na een paar dagen zien. Een beetje overmoedig werden we hier dan ook van. Iets te enthousiast wat dan ook resulteerde in een paar koprollen en een gebroken ski:( Maar het kuipje heeft het  overleefd! Dus test geslaagd!;)

Volgende week gaan we weer trainen en wedstrijden skien, kijken hoe het dan gaat! Ben benieuwd!

 

Ik had het niet gekund zonder

mijn sponsors